Най-модерните дамски и мъжки обувки. 5-те най-важни модни тенденции

  • от PlovdivTime
  • 12:34, 18.07.2024

Обувките са неизменна част от гардероба на всеки човек по света и имат повече от голямо значение за това, как се чувствате. Ако държите не само на комфорта, но и да сте в тон с актуалните модни тенденции, ето с какво да се съобразите, когато избирате новите си чифтове, които ще носите през 2024 г. Фешън редакторите споделиха кои са най-тренди предложенията за него и нея, а ние ги споделяме с вас.

 
Какво е актуално за нея?

Дамите са първи. Модерни са обувките с панделки и цветя, независимо дали това ще е голяма декорация или минималистична кордела в предната част. Има ги както при зашеметяващо високите чифтове женствени обувки, които да носите по специален повод с разкошна рокля, така и дори в джапанките. Мери Джейн обувките, които се характеризират със затворени пръсти и пета и знаковата лента придържаща крака над пръстите, също се завърнаха триумфално. Можете да избирате както между абсолютно равни ниски модели, така и да обуете висок чифт в примерно, черен лак. Обувките със златни металически акценти също са на гребена на модната вълна. Има всичко - както модели с катарами или декорации, така и чифтове с токове в злато или контрастни каишки. Популярни са и чехлите с нахлузване тип домашни пантофи. Има ги както в лежерни модели, така и в елегантни тип мокасини с изрязана задна част дизайни. Бордо и червените обувки са петата тенденция, която ще споделим с вас. Що се отнася до моделите, изберете тези, които ви допадат най-много. Богат избор ви очаква на място и онлайн в магазини ССС, където всякакви обувки дамски чакат да си ги познаете и да ги направите свои.

Кои са актуалните модели обувки за него?

Мокасините се завърнаха! Изрязаните в задната част модели са предпочитани от все повече господа и фешън редакторите с обич ги наричат "обувките на безделника", правейки алюзии с класните места, за които тези чифтове са идеални. Във възход са и официалните обувки като броги, оксфордки и дерби. Елегантни и подходящи за съчетаване лесно с от джинси до официален костюм, те са универсален избор за мъжете, които търсят класни и красиви обувки. Наред с тях възход бележи и друга класика – ботушите с връзки, както и челси ботите с нахлузване, които също много лесно се комбинират с почти всичко в мъжкия гардероб. Функционалността на маратонките и тяхното многообразие, което позволява да откриете модел подходящ за комбиниране с всичките ви любими аутфити, ги прави вечен шампион сред всички видове обувки мъжки. За спорт, в бяло и с елегантна визия, спортни и с агресивен хай-тек силует, те са цял океан технологии и стилове, които предлагат безкрайни възможности за удобно придвижване. Не пропускайте да разгледате и хибридните стилове, които комбинират елементи от различни типове обувки. Те също са много актуални и ви дават възможност да получите предпочитана визия и удобство от различни модели в един чифт. Примерно – маратонки с визия на официални обувки или кецове от велур с алюзия към мокасините.

Подгответе се за актуалния и следващия сезон, като изберете модерен чифт удобство, който пасва на стила и предпочитанията ви, но и е в тон с фешън тенденциите. Бъдете модерни и се чувствайте добре с подходящи и стилни обувки!