Двудневна “Нощ на Ангелите“ подкрепя множество благотворителни инициативи

  • от PlovdivTime
  • 10:52, 02.09.2024

Петото издание на благотворителната инициатива „Нощ на Ангелите” ще се проведе на 14. и 15. септември  от 10 до 23.30 ч. на Гребната база в зоната на и около Младежкия център.

„Освен че почти всички заведения в града отново ще дарят част оборота си за благотворителна кауза в Деня на вярата, надеждата и любовта  -17. септември, ние ще се погрижим през целия уикенд преди това да правим добро заедно, докато се забавляваме на нашия изцяло благотворителен двудневен фестивал, който този път ще е още по-интересен и вълнуващ”, казват организаторите.

Зад “Нощ на Ангелите” стои група ентусиасти, обединени от една обща цел – да подкрепят, правят и разпространяват добротворчество заедно с всички, които ги подкрепят безрезервно.

През 2023-а „Нощ на Ангелите” за първи път се осъщести и под формата на фестивал, а тази година ще е още по-запомнящо се, ще е грандиозно. Защото вярваме в хилядите добри сърца и знаем, че това, което правим, има смисъл! Присъединете се към “Нощ на Ангелите” и подкрепете някой в нужда, докато се забавлявате, творите, спортувате и се наслаждавате на хубава музика”,, разказват още те. 

Форумът ще предложи богата спортна програма - благотворителни турнири по футбол, баскетбол, тенис на корт, плажен волейбол, крос фит, канго джъмпс с Kangoo NT club Plovdiv , различни демонстрации, открити тренировки, благотворителен базар, детски работилници, детски салон за красота, детска занималня на открито, куклен театър, рисуване на лица, целодневни забавления за малки и големи и още много изненади.

Черешката на тортата в двата фестивални дни ще бъдат концертите на едни от най-големите звезди на българската сцена - Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, Биг Бенд- Пловдив, талантите от Art Voice Center, група Disco Fever и Академичен народен хор. 

Фестивалът е изцяло с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети. "Нощ на Ангелите" също ще има щанд със собствени артикули, както и благотворителен БАР за храни и напитки, които са изцяло благотворителени. Освен това по време на събитията ще има кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара ще дарят голяма част от оборота си. 

Форумът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Младежки Център - Пловдив