Умберто Тоци отлага концерта си в Пловдив за 2025 г.

  • от PlovdivTime
  • 14:20, 23.07.2024
Умберто Тоци отлага концерта си на 28. юли тази година за 2025 г. Промяната е поради независещи от изпълнителя и организатора причини.
 
Всички закупени до момента билети ще важат за новата дата през 2025 г. без да е необходимо да бъдат презаверени.
Към момента тече организацията на новите дати за предстоящото турне на Умберто Тоци през 2025 г., а новата дата за Пловдив ще бъде обявена до края на месец август.

"Молим всички закупили билети за концерта, да запазят своите билети до обявяването на новата дата за Пловдив за 2025 г.
Почитателите на италианската легенда Умберто Тоци, които не могат да посетят новата дата, могат да върнат своите билети в двумесечен срок от 1. септември до 21. октомври 2024 г.

Продажбата на билети за новата дата стартира в мрежата на Eventim и мрежата на Грабо. Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона. Цените на билетите са от 64 до 128 лв., като за деца от 3 до 14-годишна възраст цените са от 40 до 70 лв. Деца до навършване на 3 години могат да посетят концерта без билет, но без право на седящо място", съобщават организаторите.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени;
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.