Най-щастливото турне на Графа приключи в Най-щастливия град - Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 16:30, 12.08.2024

„Пловдив бичи айляк“, казват по-младите пловдивчани, а айлякът няма как да се „бичи“, ако не си щастлив от живота. Вероятно именно затова Графа избира Пловдив за финал на своето лятно „Най-щастливо турне“. А Пловдив е готов да посрещне любимия изпълнител. Пълният Античен театър в августовската вечер очакваше любимеца на пололения българи и неговите музиканти, беквокалистки и танцьори за истински спектакъл, който да остави публиката очарована, щастлива и емоционално заредена.

Още в надслова на концертите е заложена идеята за неповторимостта на преживяването, за настроението и емоцията. Преди концерта на сцената излезе младежкият духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който да подгрее феновете за същинската част.

Графа надмина себе си във всяко едно отношение – музикални изпълнения, внимание към публиката, себераздаване. Артистите на сцената и публиката се заразяват от него, а в атмосферата се усеща неописуемо щастие – чувство, което остава дни след шоуто.

Концертът започна с изпълнение на песните „Домино“, „Моменти“ и „Ти грееш“, които веднага зададоха тона и настроението за вечерта. Графа докосна всички с изключителните си вокални способности, докато хармонизираше безпроблемно с бенда си, включващ барабаниста Борислав Бояджиев – Борче, китаристите Миро Иванов и Александър Обретенов, Венци Трифонов и беквокалистите от LaTiDa. През цялата вечер Графа представи хитовете от богатия си репертоар.

Песни като „Чуваш ли ме“, „Ако има рай“, „Вековна гора“ и „Ти грееш“ бяха посрещнати с бурни аплодисменти, припяващи фенове и танци до последните акорди на „Давам всичко за теб“, с която изпълнителят приключи концерта под тепетата, на емблематичната сцена на Античния театър.

Вижте галерия със снимки от вечерта:

Най-щастливото турне на Графа приключи в Най-щастливия град - ПловдивИменно на Античния театър артистът избра да е последният концерт от лятното му турне