Мери Бойс Бенд пяха за пловдивчани за празника на града

  • от PlovdivTime
  • 19:37, 06.09.2024

Любими песни на една от най-успешните и обичани групи на България огласят Главната улица на Пловдив, предаде репортер на TrafficNews. На откритата сцена на площад  „Стефан Стамболов“ пред Община Пловдив „Мери Бойс Бенд“ изнасят  специално за празника на Пловдив- 6 септември, безплатен концерт с най-големите си хитове от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“.

Освен тях групата включи в репертоара си за празничната вечер и синглите „Здравей“ и Цветен пейзаж“. Събитието, на което се събраха десетки пловдивчани, започна точно в 18 ч.

Гост на концерта е зам.-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов, който преди началото сподели: “Честит празник! Щастливи сме, че се намираме в разгара на празничната програма. Постарахме се да направим хубав и дълъг уикенд с много събития, който започна вчера и сега продължава с личния подарък от Община Пловдив към пловдивчани - концерта на Мери Бойс Бенд.”

„Честит празник! Щастливи сме, че сме в Пловдив, че сме заедно. Благодарим на Община Пловдив за поканата да сме част от празненствата по случай Съединението и празника на града! За нас е чест, надяваме се да се забавляваме!”, сподели вокалистката преди да се качи на сцената за едночасовия концерт пред стотиците пловдивчани, дошли да пеят и танцуват с групата.