Легендата Умберто Тоци обяви новата дата за концерта си в Пловдив през 2025 г.

  • от PlovdivTime
  • 14:46, 29.07.2024

Италианската музикална легенда и изпълнител на хитовете Gloria", "Ti Amo", "Gente Di Mare" и "Tu", Умберто Тоци ще зарадва почитателите на красивата италианска музика в Пловдив на 22 юни 2025 г. от 21 часа на сцената на Античния театър.

Харизматичният Умберто Тоци е пял в най-престижните концертни зали по света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят. Заедно с неговите музиканти, той ще изпълни своите вечни песни, които продължават да се харесват на меломаните от всички възрасти.

Продажбата на билети за новата дата стартира от днес – 29 юли, на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. 

Деца до навършване на 3 години могат да посетят концерта без билет, но без право на седящо място.

Всички закупени билети за отложената дата 28 юли 2024 г. ще важат за новата 22 юни 2025 г. без да е необходима презаверка!

Почитателите на италианската легенда Умберто Тоци, които не могат да посетят новата дата, могат да върнат своите билети  в двумесечен срок от 1 септември 2024 г. до 31 октомври 2024 г. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се в София на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.