Георги Христов с премиера на новия си албум ”Пей сърце” в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:50, 29.05.2024

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 6 юни от 20.30 ч. в Летния театър в Пловдив.

Наименованието на новото му турне, както и новия му албум, е „Пей сърце”. Очертава се това да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и едно ново, свежо аудио звучене. 

„Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения! За първи път ще прозвучи най-новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която публиката запя още с първото изпълнение на представянето ѝ“, разказаха от екипа на звездата.

Новите хитове на магичния изпълнител „Две целувки”, ”Не подавай за сбогом ръка”, ”Скитникът” и др., изпълнени с топлота и емоция, характерни за Георги Христов, ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. 

Гост-изпълнител на неговите концерти тази година е голямата българска певица Нели Рангелова. Заедно те ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката „Когато се огледам в очите ти”. 

Билети се продават в мрежата на Ивентим БГ, на каса „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“ , Грабо БГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, и онлайн.