Aaron Sevilla - мексиканският майстор на Afro House, ще електризира Plovdiv House Festival 2024

  • от PlovdivTime
  • 12:11, 20.06.2024

Пловдив, България, вълнението нараства! Aaron Sevilla, известният мексикански DJ и продуцент, познат с уникалното си съчетание от африкански и латино ритми, ще участва в Plovdiv House Festival на 22 юни 2024 г. Разпознаваем за своите живи и енергични сетове, които комбинират интензивни перкусии и субтилни, заразителни вокали, Sevilla е готов да представи своя специфичен звук в сърцето на България.

Aaron Sevilla се е наложил като ключова фигура на сцената на Afro House музиката, като поставя Мексико на световната карта със своя иновативен стил. Неговите участия в престижни фестивали като Ultra Music Festival, Burning Man и Medusa Festival, както и съвместните изпълнения с големи имена от индустрията като Carl Cox и Claptone, са затвърдили неговата репутация като пионер в индустрията.

Извън фестивалния кръг, международното признание на Sevilla е пуска своята музика в някои от най-добрите клубове по света, от Ибиса до Дубай. Неговата способност да преминава границите с музиката си е спечелила сърцата на фенове по целия свят, правейки го търсено име на международната музикална сцена.

Освен с участията си на живо, Aaron Sevilla е известен и с предприемаческия си дух в музикалната индустрия. Той управлява Pulse Wave, агенция за резервации и организатор на събития и ръководи музикалния лейбъл Afrodise. Под негово ръководство Afrodise е трансформирал парти сцената в Тулум, интегрирайки Afro House с местната култура на маите, създавайки неповторимо парти изживяване, което от тогава се е разширило на международно ниво.

За първи път от десет години насам, фонтанът на Хълм Бунарджик, където се провежда фестивалът, ще бъде възстановен и работещ, добавяйки още повече чар и уникалност на фестивалното изживяване. Това нововъведение обещава да направи нощта още по-запомняща се и магична.

Приносът на Aaron Sevilla за развитието на жанра Afro House в Мексико е неоспорим. Неговата способност да съчетава богатството на африканските ритми със съвременната електроника е издигнала неговата музика на по-високо ниво. Подготвяйки се да излезе на сцената в Пловдив, посетителите на фестивала могат да очакват електризиращо изпълнение, което не само демонстрира неговия музикален талант, но също така отразява неговата дълбока културна оценка.

Plovdiv House Festival, разположен срещу живописния фон на хълм Бунарджик, предоставя идеалната сцена за динамичното изпълнение на Sevilla. Тъй като фестивалът си поставя за цел да съчетае музиката с природата и културата, предстоящият сет на Aaron Sevilla обещава да бъде един от акцентите на тази културна празничност. Фенове и нови почитатели с нетърпение очакват това, което обещава да бъде незабравима нощ на музика и танци на Plovdiv House Festival, където Aaron Sevilla без съмнение ще остави своя отпечатък."