На днешната "Сцена на кръстопът": Спектакъл на Народния театър пада заради заболяване на актьор
Билетите за "Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)" могат да бъдат върнати на касите на Драматичния театър не по-късно от 5 октомври
14:05, 20.09.2018172 пъти

Заболяване на актьор от трупата на Народен театър „Иван Вазов” наложи падането на спектакъла „Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)” тази вечер от 19 часа в голямата зала на Драматичния театър, обявиха организаторите на фестивала „Сцена на кръстопът”.  Ето и официалното съобщение от екипа на театралния форум: 

Уважаеми зрители,
Със съжаление ви уведомяваме, че поради заболяване на актьор от трупата на Народен театър „Иван Вазов” представлението  „Чаровно лято с неизбежните му там неприятности (Чудаци)”, обявено за 20.09. от 19 часа, няма да се състои.

Можете да заверите билетите си за друго представление от програмата на Фестивала или да получите обратно парите си в работното време на касатите на Драматичния театър не по-късно от  5 октомври 2018 г. 

Работното време на касата в Драматичния театър е от понеделник до петък (без официалните неработни дни) от 10 до 14 и от 15 до 19 ч.

Коментари от FACEBOOK