"Ядрото" в Капана забавлява с концерти в петък и събота
На ремонтираната сцена ще свирят и пеят любими пловдивски изпълнители начело с камерния състав на Биг Бенд Пловдив
10:36, 09.08.2018176 пъти

Музикалната сцена „Ядрото“ в Капана ще забавлява пловдивчани и гостите на града с традиционни концерти в петък и събота през целия август. Те ще бъдат с вход свободен и са продължение на старата градиция под тепетата през миналия век в градска среда да се случват музикални събития за гражданите.

До края на сезона и преди началото на най-мащабното културно събитие за града - „Есенен салон на изкуствата Пловдив“ на 1 септември, което ежегодно събира многохилядна публика, предстоят още 7 концерта на сцена „Ядрото“ в квартала на творческите индустрии Капана.

Ето и програмата

На 10 август, петък, ще свирят Jimmy‘s Bandв състав Румен Куртев – вокал и китара, Симеон Гърнев – бас, Кристиян Желев – барабани. Формацията изпълнява в репертоара си блус и рок енд рол.

На 11 август, събота, ще пеят „Арт Войс Център“. Талантливите възпитаници на пловдивския „Арт Войс Център“, с музикален педагог и ментор Руми Иванова се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от финалистките и любимки в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват. В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център, част от които ще видим в „Ядрото“

На 17 август, петък, ще видим Alexis Pets, в състав Александра Иванова – вокал, Константин Христов – китара, Симеон Гърнев – бас, Кристиян Желев – барабани. Групата свири алтернативна поп музика.

На 18 август, събота, отново ще ни радват талантите от „Арт Войс Център“

На 24 август, петък, концерт ще има The Little Big Band PlovdivПочитателите знаят, че това е камерния състав на добре познатия на пловдивчани с многобройните си концертни изяви „Биг Бенд Пловдив“, с диригент Николай Гешев и солист Едит Унджиян.

На 25 август, събота, сцената завладяват „Mix Me“ Едит Унджиян – китара и вокал, Георги Зайков – катара и вокал. Акустичният проект на двамата добре познати пловдивски музиканти, участници в Биг Бенд Пловдив е изключително популярен и оценен по достойноство от публиката. От 2017 г. дуетът се изявява успешно на пловдивските клубни сцени, с изпълненията си на съвременен поп, евъргрийни, БГ музика и авторски песни.

На 31 август, петък, концерт ще има отново The Little Big Band Plovdivс диригент Николай Гешев и солист Едит Унджиян.

Началото на всички концерти на сцена „Ядрото“ е 20 часа.

 

 

Коментари от FACEBOOK