Мариус Куркински отменя спектакъл
Изключителният актьор ще играе „Черното пиле” пред пловдивска публика на 15 май в Дома на културата
17:11, 16.04.2018324 пъти

Фотография: 3 i n S p i r i t

Обявеното за тази вечер представление „Черното пиле“ – моноспектакъл на Мариус Куркински по Николай Хайтов се отменя, поради заболяване на актьора, съобщиха организаторите. Култовият спектакъл, съставен от трите разказа на големия писател: "Мерак", "Пазачът на овесената нива" и "Черното пиле“, за който билетите свършиха още преди месец ще се състои на 15 май от 20 часа в Дома на културата „Борис Христов“. 

Не е необходимо презаверяване на билетите. Зрителите, за които новата дата е неудобна, могат да върнат своите билети да получат парите си до края на април на касата на „Маск Арт” в Дома на културата. 

Моноспектакълът  „Черното пиле” е завръщане на изключителния Мариус към творчеството на Николай Хайтов. Представлението стъпва върху три разказа на големия писател - "Мерак", "Пазачът на овесената нива" и "Черното пиле". Какъв нюанс от човешката природа обединява трите разказа в един спектакъл, ще разберат онези, които отново дойдат в театъра. Николай Хайтов е автор, който познава и описва душата на българина, но несъмнено е общочовешки писател.  Сякаш самият човек поглежда към нас. Докосват ни човешки души, които никога не се свързват докрай с обществени суетни и отношения. Хора, които живеят трудно, страдат, понякога изпадат в грехове, но винаги търсят разкаяние и никога не пропускат великите мигове на радост и любов.

 

Коментари от FACEBOOK