Най-великото Пинк Флойд шоу идва в Пловдив
Brit Floyd разтърсва Колодрума на 18 ноември с музикален купон, посветен на 45-ата годишнина от албума „The Dark Side of the Moon”
19:53, 16.04.20181192 пъти

Фотография: Culture Shock - Bangor Daily News

Пловдив посреща  най-великото Пинк Флойд шоу - Brit Floyd, на 18 ноември от 20 часа в спортната зала „Колодрума”. Спектакълът е посветен на 45-ата годишнина от албума от 1973 г. „The Dark Side of the Moon”.

С над 45 милиона продадени копия албумът „The Dark Side of the Moon” пренаписва рок музиката и отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив Brit Floyd ще изпълнят както класики от него, така и хитове от албумите „Wish You Were Here”, „Animals”, „The Wall”, „The Division Bell”  и много други, разказва Нова телевизия.

Шоуто пресъздава мащаба на последното турне на Pink Floyd от 1994-а -  „Division Bell”, с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба от 18 април, сряда. Те са на цени от 50, 60 и 70 лева. Първите 200 от всяка ценова категория са на промоционална цена с 10% отстъпка!

Капацитетът на залата е до 3000 души, като всички места ще бъдат седящи.

Гостуването на Brit Floyd  е част от мащабно европейско турне, което включва Италия, Норвегия, Дания, Холандия, Германия, Белкия, Франция и Швейцария.

 


Коментари от FACEBOOK