Hills Of Rock разпъва палатков лагер на Гребната
София Мюзик Ентерпрайсис пуска в продажба от утре билетите за къмпинга за тадгодишното издание на фестивала в Пловдив
15:12, 13.02.2018422 пъти

от Мария Луцова

Второто издание на фестивала Hills of Rock на Гребната база в Пловдив отново ще разполага с къмпинг за желаещите да посетят събитието. Зоната ще може да бъде ползвана от всички, които са закупили къмпинг билети. Те ще важат само за притежателите на билет за Hills of Rock 2018 за 2 или 3 дни. Зоната ще разполага с най-необходимите удобства за добра почивка във фестивалните дни - отделен пропусквателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни. Капацитетът на къмпинга е ограничен и предлага място само за 500 човека или 250 палатки.

Hills of Rock 2018 ще се проведе на 20,21 и 22 юли на Гребния канал в Пловдив. Фестивалът се реализира ежегодно и е част от програмата на  „Пловдив 2019“ - Европейска столица на културата.

Къмпинг билетите са в продажба от 14 февруари. Промо цени от 25 лв. на човек за два дни и 30 лв. на човек за три дни предлагат организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис до 20 март. Цените скачат с по 5 лв., ако билетите са закупени след 20 март до 20 юни. След тази дата сумата на човек скача с още 5 лв. Къмпинг билетите могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ticketpro.

Новината, че фестивалът и тази година ще разполага с палаткова зона, но срещу заплащане предизвика гнева на някои фенове. Те затрупаха фейсбук с коментари и питания защо се вземат пари и за това. Организаторите им отговориха, че и миналата година къмпингът е бил платен.

Comments from FACEBOOK