Пловдивска актриса в битка за милионно наследство
Ивана Папазова сменя града със село Бели Вит, за да извоюва дял от парите, оставени от чудака бай Дочо
12:58, 14.01.2018875 пъти

Ивана Папазова ще се бори за крупно наследство в новия сериал на bTV “Скъпи наследници“. Филмът с една от най-популярните и разпознаваеми актриси на Пловдивския драматичен театър тръгва на 15 януари от 18 часа, а екипът на медията обещава семейната комедия да предизвика фурор сред телевизионната аудитория. 

Сериалът ни пренася в Бели Вит, където живее чудакът бай Дочо. Той е загубил от близо десетилетие връзка с децата и внуците си, които предпочитат градския живот пред селското ежедневие. Дочо е богат и оставя огромно наследство за разпределяне. Наследниците му са готови да грабнат бонусите си, но има уловка. Всеки трябва да изпълни определена мисия, за да се добере до своя дял. Това предизвиква поредица от интриги и комични ситуации. 

Една от потенциалните наследници е пловдивската актриса Ивана Папазова, която влиза в кожата на Венета. Тя е сладкар по професия и призвание, предана съпруга и майка, отказала се от мечтата си за кариера в името на семейството. Венета подкрепя властния си съпруг Марин (Димитър Баненкин) и дъщеря си Катерина (Даяна Ханджиева), с която двамата родители са скарани.

Венета ще „завърти“ домакинството не само в къщата на бай Дочо, но и на цялото село. Дали смяната на големия град с провинцията ще промени съдбата й, разкриват детайли от екипа на сериала начело с режисьора Тодор Чапкънов. 

Ивана си партнира с актьори като Койна Русева, Искра Донова, Валентин Танев, Петко Венелинов, Виктория Колева, Антони Аргиров. 

Толкова много харесвах  Жоро Кадурин и сега се сбъдва мечтата ми да играя с него, а чувството, което изпитах, когато си партнирах в първите сцени с Цветана Манева бе неописуемо, разказва талантливата пловдивска актриса.  Още утре зрителите ще видят и резултата от това общуване пред обектива на камерата. 

Всички, които не са имали възможност и време, ще могат да се насладят на играта на Папазова и в спектаклите на Пловдивския драматичен театър -  „Вълци“, „Майка“, „Съблечи се“ и „Чиста къща“. 

 

Коментари от FACEBOOK