Валс, чардаш и кан-кан разтърсват Пловдив
Оперетната гала на Държавната опера ще ни пренесе във Виена, Будапеща и Париж
19:52, 13.01.2018650 пъти

Неповторимият дух на столиците на оперетата се пренася в Опера Пловдив чрез един бляскав гала спектакъл с най-доброто от Щраус, Калман, Лехар и Офенбах. Безспирният вихър от валс, чардаш и кан-кан ще се извие на 18 януари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов”. Празничният концерт-спектакъл ще мине под музиката на Щраус, Калман, Лехар, Офенбах.

Една от звездите на концерта „Оперетната гала: Виена – Будапеща – Париж“ще бъде талантливото сръбско сопрано Ивана Албрехт (нежната половинка на Наско от БТР). Гост на пловдивска сцена ще бъде и чаровното сопрано Симона Кодева, прочула се като една от най-убедителните Кралици на нощта в България.

Градусът на настроението ще повишат и любимците на пловдивската публика: МАРИЯНА ПАНОВА, СВЕТЛАНА ИВАНОВА, МАРК ФАУЛЪР, ГЕРОГИ ДИНЕВ, ЕВГЕНИЙ АРАБАДЖИЕВ и др. заедно с ХОР, БАЛЕТ и ОРКЕСТЪР на Опера Пловдив!

Диригент: КОНСТАНТИН ДОБРОЙКОВ

Режисьор: ГЕОРГИ ДИНЕВ

Билети за "ОПЕРЕТНА ГАЛА; ВИЕНА - БУДАПЕЩА - ПАРИЖ" се продават на касата на Операта (ул. Гладстон 15), в Билетен център пред Общината и онлайн в eventim.bg. 

Коментари от FACEBOOK