Обявяват нов конкурс за шеф на „Колодрума”
Комисията начело със заместник-кмета Розалин Петков е препоръчала на кмета да не бъде одобрен нито един от шестимата явили се са събеседването кандидати
17:06, 06.12.2017794 пъти

от Мария Луцова

Комисията за избор на шеф на многофункционалната спортна зала „Колодрума” е предложила на кмета Иван Тотев да не бъде избран нито един от шестимата явили се кандидати на конкурса в края на ноември.

Общо седем бяха мераклиите да ръководят общинското предприятие. На разговора се явиха шестима - Петко Зайков, Цвета Василева, Донка Налбантова, Петя Щерева, Георги Рангелов, Георги Делов.

Ако градоначалникът уважи становището на експертната комисия, начело на която бе заместникът му Розалин Петков, общината ще пристъпи към обявяването на нов конкурс.

Описали сме кой как се е представил на конкурса. Сега кметът ще трябва да реши, но предполагам, че ще се съобрази с комисията, каза за PlovdivTime Розалин Петков.

До края на седмицата трябва да стане ясно дали кандидатът за директор на „Старинен Пловдив” Надежда Кирова-Йовчева е успяла да впечатли комисията начело със зам.-кмета Александър Държиков.

Коментари от FACEBOOK