Пловдивчани разбират какво е да си глобално отговорен чрез игри в градска среда
Инициативата е част от честването на Международния ден на младежта
13:45, 11.08.2017644 пъти

Във връзка с честването на 12-ти август – Международен ден на младежта и във връзка с изпълнението на проект Младежки информационно-консултантски център „Младежка зона – активни и креативни”, домакинстван от Асоциация „Голям брат Голяма сестра – България” и финансиран от Национална програма за младежта на Министерство на младежта и спорта, Асоциацията организира за поредна година младежка инициатива - Градска игра „Глобално отговорни”.

Какво ще представлява Градска игра „Глобално отговорни”?

Целта на играта е да бъдат сформирани отбори, които да минават през различни пунктове, където трябва да отговарят на въпроси, загадки или предизвикателсва, свързани с 17-те глобални цели за устойчиво развитие на ООН. На всеки пункт ще има осигурен доброволец, които ще отговаря за правилното протичане на състезанието, ще поставя задачи на отборите и ще ги оценява тяхното представяне.Всеки пункт ще бъде посветен на няколко цели. Отборът, който събере най-много точки, печели.

Начало, място и предвидено време за играта: Играта започва от 10:00 часа на 12.08.2017 г. пред сградата на община "Марица", адрес: бул. "Марица" 57 А. Продължителност: 3 часа, от 10:00 до 13:00 ч.

Заявки за участие могат да се подават тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5KxNT-L6BrkvSCHbIdkmuPgn681NalBmS7nU0AiAsimCHBw/viewform?usp=sf_link

Коментари от FACEBOOK