За Нас

Драги читателю, 

случайно или не, попаднал си на едно по-светло място. Нашият сайт ще те разведе из романтичните потайности на Пловдив. Най-старият населен град в Европа е носител на славна история, която не е известна дори на просветената публика в България и по света.

По улиците му крачат днес забележителни творци - художници, музиканти, артисти и писатели. С тяхното творчество ще те запознаем на територията на сайта. 

PLOVDIV TIME следи бурноразвиващата се арт-сцена в Европейската столица на културата през 2019 г. Сайтът ни ще отдели внимание на обществения живот и икономическото развитие на града. 

Отразяваме събитията с прецизно написани статии и качествени снимки. При нас ще прочетеш репортажи и очерци, посветени не само на творци и общественици, но и на различни достойни граждани, които с труда и усилията си допринасят за общественото благо и увеличават престижа на града на седемте тепета.

Ще те запознаем и с историческите забележителности, старинната архитектура и природните му дадености.  

Нашето призвание е да отдадем почит на славния Пловдив и на забележителните пловдивчани със средствата на качествената журналистика.